26-27/12 - 2009

Hej bloggen!

I går så packade min sambo sina väskor för att han skulle åka till Thailand o ska va bort i ca 5 månander.
Under själva dagen så åker vi in till stan å ska fixa lite grejer som killen skulle hämta o handla inför sin resa.
Min son åker med in till stan men sen vid 14.30 tiden så åker jag hem igen för jag ska lämna sonen till sin mormor för jag ska åka med killen till flyget o vinka av han. När jag väl har lämnat sonen så åker jag in till stan igen möter upp killen o hans kompis med sin dotter. Vi pratar lite å sen så går vi in på Gina Tricot för jag ville se vad som de fanns på rean. Men jag hittade en kjol, ett linne o en tröja. Va inne i gamla stan oxå o köpte mig en ring.
Sen när vi kommer hem så börjar killen att packa lite men måste invänta en polare till han som ska komma med lite grejer som killen ska ha med sig till thailand. Medan vi väntar så duschar vi hunden o de går jätte bra inga protester alls... Sen när ha har kommit med alla grejer så börjar killen o packa ner allt han ska ha med sig. Är väldigt frånvarande o lite lätt irreterad så jag går undan så han kan packa klart.. Sen så när han väl e klar så kommer min kille o frågar om jag vill gifta mig med han, o jag svarade JA... Han är världens bästa kille... Sen så va de bara för oss att hålla oss vakna till kl e 3 då hans mamma kommer o hämtar oss för att åka ut till arlanda flygplats. Jag går killen in till gaten för att checka in bagaget mm. Så blir de problem för han hade 7.5 kg i övervikt. Så vi börjar riva ut en massa ifrån väskan å lägger de i handbagaget o kommer tillbaka med väskan till inlämningen så hade han bara 4 kg i övervikt men behövde inte pröjsa någe. Vi tackar den trevliga kvinnan som sa att de va bra så... Sen så går vi bort till ingången där han ska gå in för å komma till vänthallen för att sen kliva på flygplanet som ska gå 6.20 så vi gör som alla andra par. Kramas hånglar kysser pussar o säger att man älskar varandra... Sen när han går in till gaten så blir man ledsen. Gud de va jätte jobbigt att lämna han där... Vill att han ska komma hem igen... Sen när jag kommer ut i bilen o vi har åkt en stund så får jag ett sms av killen som skriver att de va jätta jobbigt att lämna oss.. För han vill va med sin familj. Men sen när jag kom hem så ringde jag till han o pratade med han tills de att han skulle kliva ombord på planet.. Bara de va en jobbig del när vi la på luren...  Man e så jävla ledsen... Men sen så skickade han ett sms o talade om att han har kommit till amsterdam för han skulle mellan landa där.. Sen så 2 timmar senare så får jag ett sms till av han o talar om att han ska snart få gå ombord på planet som går ifrån amsterdam till Kuala Lumpur där han oxå ska mellanlanda innan han får åka med de sista flyget som går till Phuket. Så nu sitter man o väntar på att han ska skicka ett sms o tala om att han har kommit till Kuala Lumpur. O där ska han vänta i 12 timmar innan flyget går till Phuket...
Nej nu ska jag ta o lägga mig en stund på soffan o se om jag kan sova lite till så ska jag blogga lite mera senare under dager..

Jag saknar o älskar dig!! Älskar o saknar dig!!

Hej så länge!!

Välkommen till min nya blogg!

Kul att jag hittade hit till bloggen..

RSS 2.0