31/10-10

Idag så vart de en ganska lugn dag då jag städade av lite här hemma å tagit de lugnt.
Jag dammsög av golven å sen så tog jag å startade diskmaskinen då den vart full efter frukosten.
Sen så har jag äntligen fort bort min fina stora tvätthög som jag bara har lagt undan hela tiden. De va ju iför sig bara en massa lakan å handdukar som skulle vikas ihop å in i garderoben.
Nu e de gjort så skönt att äntligen ha blivit av med de nu..

Legat i sängen vart efter å vilat lite å sen ta lite till..

Ikväll så vart de risgrynsgröt å rostade mackor till mat då vi orkade inte laga något annat.
Sen så gick vi å la oss i ett varmt bad å Oliver hade handen på magen å han fick värsta sparken på handen så han började as garva.

Oliver har blödat väldigt mycke näsblod idag undra varför..
Vi gick å la oss i sängen straxt efter 19 å Oliver somnade innan kl va 20.
Nu ligger han å snoozar å snarkar vart efter sig..
Så mysigt..

Nej nu ska jag se om de finns nått roligt på dumburken som e intressant.

Natti natt..


Orkar inte!!!

Usch jag hatar å ha ont å må dåligt. Jag kunde inte somna förens kl va runt 4 i morse fast de blev ju runt 3 enligt vintertiden. Jävla halsbränna å jävla mage å va jobbig. Jag vill inte ha så ont i magen så man inte kan sova...
De e inte bebisen som gör ont utan de e nått annat i magen som gör ont å läkarna hittar inte felet.
Men hur länge ska man orka å stå ut med allt???
Jag biter ihop å håller inne mina tårar men snart känner jag att bägaren rinner över igen.

Jag hoppas över allt annat att jag får min tid snart så jag kan få kunna gå å busa med oliver samt med bebisen oxå då.
Just nu sitter jag vid frukost bordet å har precis ätit klart.
De vart yoghurt med flingor å sen 2 rostade mackor med vinmarinerad rostbiff å ett glas juice så jag kunde ta mina tabletter.

Idag ska jag fortsätta att städa av å plocka lite här hemma i den takt jag klarar av.
Hoppas att jag orkar med de mesta idag så jag slipper städa varje dag tills de e klart.

Nej nu ska jag plocka in frukosten å sen göra lite nytta.


30/10-10

Idag så har de varit en lugn dag eller hur man ska säga de. Jag duschade alla mina blommor som jag har å torkade av fönsterbrädan för den va ganska dammig. Men nu vart de finnt igen å inga dammiga blommor heller.
Städade av lite i sovrummet oxå samt att jag diskade upp lite oxå de som inte går å ha i diskmaskinen..

Sen så åkte jag å sonen hem till mamma/mommoå hälsade på en stund där satt båda mina bröder med deras flickvänner. De va en sån konstig stämning där så de kändes fel å komma dit. Mamma satt i telefonen å pappa gick å satte sig vid datan medan vi andra satt i soffan å såg på tv å pratade lite.

Sen så körde dom hem oss å jag å oliver beställde pizza så vi hämtade de påvägen hem å sen åt vi när vi kom hem. Såg på film å sen vart de sängen å här ligger man i sängen å mår inge vidare å ser på tv å skriver i bloggen. Önskar att man hade mer ork så man kunde göra saker som man inte kan el orkar göra nu pga den stora magen.
Usch vilken jävla halsbränna jag har den försvinner inte å den gör ont. Orkar inte få mer problem under den här graviditeten. Är så trött på de nu. Jag vill må bra å orka mysa å busa med min son oxå.

Nej nu vet jag inte hur jag ska ligga längre så man kan skriva i bloggen så jag får nog ge upp för i kväll å skriva mer i morgon.

God natt alla


29/10-10

Usch fy vilken dag kunde inte sova på natten låg bara å vred å vände mig i sängen så jag visste inte vad jag skulle ta vägen.. Men sen till slut när kl va runt 7 så somnade jag å vaknade sen när kl ringde 7.45 gud så trött jag va. Orkade knappt hålla ögonen öppna. Sonen ville inte gå till dagis heller utan han ville va hemma med mamma så då fick han de oxå medan jag sov vidare en stund till så såg han på barnprogram å lekte med sina bilar. Usch vilken seg dag.

Jag å Oliver städade å rensade lite i hans rum men vart inte helt klara då vi skulle möta upp en vännina runt 16.30 tiden för hon skulle hjälpa mig att klippa lite tyg för mig då jag har väldigt svårt att komma ner till golv ytan. Vi fikade å snackade en massa innan vi tog tag i tyget. Barnen lekte å vi stängde in oss i rummet å klippade tyg å strök de.
Så nu e de bara min uppgift som ska göras. Ska sy fållar mm för de ju mina nya gardiner som ska hängas upp till jul. När vi väl kom hem så va kl 22 å då gick vi å la oss å sen så somnade Oliver å jag låg vaken till kl va ca 2 å somnade en stund å sen va jag vaken en stund så höll jag på tills kl va runt 7 då sov jag till straxt efter 9.

Jag längtar verkligen till den dagen jag får sova klokt å inte bara sova 30 min till 1 timme i streck.
Behöver mer än ca 3-4 timmars sömn per natt. Å då e de inte i streck heller en stund hit å dit.


Nya bilder på magen!!

Här var jag i vecka 18+2 Vecka 18+2
Här var jag i vecka 27+1 Vecka 27+1
Här är jag nu vecka 33+2 Vecka 33+2 v 33+2

Är de någon skillnad på bilderna??
Jag tycker jag e väldigt stor men de e tungt å de e jobbigt.
Önskar bara att tiden kunde gå lite fortare...


Lugn dag!!

Idag så ville sonen va hemma ifrån dagis å de fick han oxå. För jag hade så ont så jag tyckte att de va snällt av han å va hemma idag. Han har hjälpt mig å lägga in en maskin tvätt å satte igång maskinen med å sen när maskinen va klar så plockade han ur den å tog ner den torra tvätten ifrån torkställningen. Han e bara för underbar han. Mammas lilla hjälp reda. Sen så har han städat inne på sitt rum å sen nu ville han dammsuga å tvätta golvet men de får han vänta med...

Annars så har vi bara tagit de lungt å inte gjort så mycket... Jag betalde in alla mina räkningar så nu e dom borta oxå. Skönt samt att jag har kvar mer pengar än vad jag hade räknat med. Känns så bra att äntligen ha blivit av med dom sista skulderna oxå. Så nu känns de bara bättre å bättre för mig.

Jag funderar på å göra oss i ordning å åka till kista å se om jag kan byta mina skor som jag inte har använt ännu för jag har inte kunnat använda dom för mina fötter har svullnat lite + att dom va lite försmå men de va dom ju inte när jag provade dom i butiken. Men ska se om vi gör de idag eller om jag gör de i morgon istället när han e på dagis. Idag e inte alls min dag då jag e trött å har ont i kroppen.

Funderar på å lägga mig i ett varmt bad en stund å hoppas att värken kan släppa lite. Så man orkar laga lite mat sen å så... Skulle behöva städa av här hemma oxå men har inte orkat de heller... Men jag vill fan putsa mina fönstrar men mamma blir arg på mig om jag gör de...

Jag var ju på Ikea igår å handlade lite som jag behövde samt att jag kollade lite på blommor å så.. Jag hittade 2 st blommor som jag valar å kvalar mellan. De e 2 olika golvblommor som jag vill ha dom e inte så jätte dyra men min golvblomma jag har nu mår inte bra då den har fått nån sjukdom å tappar alla sina blad de e så tråkigt.
Men jag hittade några andra golvblommor så jag ska se om de e någon som kan köra mig till ikea så jag kan köpa nån av blommorna eller om jag hittar andra blommor oxå som jag kan ha i fönstren me...
Har typ bara samma blommor i alla fönstrar. Men dom håller å har överlevt länge i mitt hem fast jag har varit dålig på att vattna mina blommor...


Jag vill snart plocka fram vagnen å de så man snart kan få köra den lilla bebisen i den. Jag måste hitta en spjälsäng oxå för jag har då ingen. De börjar bli dags för de snart...

Kanske ska tappa upp ett bad nu å lägga sig innan man skriker av smärta...

Ska uppdatera med lite nya bilder på magen de gör jag under dagen/kvällen.


27/10-10

Idag så klev jag upp kl 7.30 å ställde mig i duschen för jag hade så ont i ryggen å magen. Sen va de dags att väcka Oliver som ännu låg å sov. Men när jag väl fick liv i han så sa han att han inte ville gå till dagis å då svarade jag han de måste du för mamma ska till sjukgymnasten å sen så kan jag åka å byta din bil om du vill de. Okej då mamma fick jag som svar. Vi vart lite sena till dagiset så jag skyndade mig upp till tunnelbanan för jag skulle ju till sjukgymnasten för de e vänta barn gympan. När jag väl kom dit så hade jag stressat lite för mycke så jag måde lite dåligt å hade väldigt ont.
Men sen när gympan va klar så betalade jag å gick till bussen å åkte till Vällingby å mötte upp en annan tjej som oxå ska ha barn i December. Så vi hade en lunchdate. Men vi skulle ha varit 3 st men den andra hade inte sovit så mycke i natt då hon har gått över tiden. Så hon blev hemma. Men nästa gång vi ses så hoppas vi att hon oxå kan va med fast med en liten i vagnen.

När vi lämnde varandra för hon skulle åka hem å jag åkte hem å hämtade min son på dagis gick hem å la mig i sängen en stund å sen så lagade vi mat å tog de lungt tvättade en maskin med tvätt som jag hängde upp innan jag gick å la mig i sängen å kollade på efterlyst å sen så somnade jag...
Jag var väldigt trött..


26/10-10

De va en trevlig dag med min son Oliver hemma... Vi åkte till Ikea å handlade lite å sen så gick vi in till jysk å babyland å kollade lite. Sen så tog vi bussen till veddesta å gick in på klädjätten å hittade lite kläder som han behövde. Jag hittade bland annat regnkläder till han som han verkligen behöver.
Så han fick äntligen de så nu slipper han å bli blöt när de regnar ute.
Vi gick in en snabbis på Öb å kollade lite oxå. Sen så satte vi oss på bussen å åkte till kista å käkade lite lunch å sen så åkte vi iväg till mötet som jag skulle på sen när de va klart så åkte vi hem å fixade lite mat å sen så satte vi oss på bussen å åkte till stinsen för å handla med mamma å sen hem igen.
När vi kom hem så va kl 22 så då packade jag in allt i kylskåpet å frysen å sen så gick vi å la oss i sängen å somnade ganska fort båda jag å Oliver...
De va en väldigt trevlig dag..

Regnkläderna som jag hittade
Regnkläderna Regnbyxorna utan hängslen 
Byxorna som hänger tillsammans med jackan e med hängslen på å dom andra e utan hängslen.
De va så sonen ville ha å då ska han få de oxå...


25/10 -10

Idag måndag så börjar min dag med att vi försover oss en stund.
Men jag hann lämna Oliver på dagis innan jag skulle va vid sjukgymnasten.
Men när vi väl kommer ut å är på väg ner till dagiset så är de jätte halt ute så vi höll på att halka omkull som fan men vi klarade oss som tur va.
Tänk om jag hade ramlat å slgit mig eller skadat mig allvarligt.
Vad hade jag då gjort med Oliver å tänk om de hade hänt bebisen nått allvarligt som ligger inne i min onda mage. Men nu klarade vi oss oskadda å de va skönt de.
Sen vid sjukgymnasten så gjorde jag mina övningar som jag ska göra å så testade vi en ny.
Men den gjorde så ont så t.om att tårarna började rinna så ont gjorde de så jag fick sluta med den övningen.

Efter sjukgymnasten så åker jag in till stan å möter upp en vännina som oxå ska ha barn så vi går å kollar lite inne i stan å sen så åkte vi till Fridhemsplan å gick i gallerian å sen så kollade vi lite i andra butiker som låg utanför gallerian. Hon hittade ett par skor till sig själv å lite annat smått å gott..

Sen åkte jag hem åt lite å sen så tog jag de lungt en stund å fixade lite.
Sen gick jag ner å hämtade Oliver på dagis å sen hem igen.

Nu så sitter jag i sängen å skriver här å snart ska jag lägga mig ner å försöka sova lite för jag har grymt ont samt att jag e så himla trött orkar knappt va vaken känns de som...

Nej uppdaterar mer i morgon..

God Natt alla!!!!


Ullared

Natten mellan fredag å lördag så satte jag å Mia oss på bussen ifrån Vällingby ner till Ullared för då ha en hel dag shopping. De vart en hel del fynd man gjorde.
Hittade en jacka till mamma å en massa annat som hon ville ha.
Sen så hittade jag en hel del julklappar till Oliver som jag handlade + en del kläder som kallsonger, strumpor byxor å så ville han ju ha strumpbyxor å de hittade jag oxå men dock bara i svart..
Men han behöver ju ha så jag köpte de ändå. Hittade en pyjamas till han oxå.
Men regnkläderna va dock slut så jag får leta vidare här hemma i stället.
Men gud va människor de va som va nere å shoppade. Men fick stå länge i den där jävla kön när man då skulle betala vi blev dock fast i kön å sist på bussen när vi skulle åka tillbaka mot sthlm/vällingby.
När vi väl har kommit ut till bussen så var vi då sist av alla. Men vi kom hem ändå.
Men vi fyllde 2 stora väskor var med grejer.
Åkte dit med en del pengar å hade pengar kvar när vi kom hem oxå..
Så de vart inte så dyrt som jag trodde de skulle bli..
Jag kommer att uppdatera med bilder senare i veckan då jag har inte orkat fixa de ännu.


När vi väl kom fram till Vällingby så står pappa där å väntar in oss för han skulle köra hem oss till mig för att Mia då på söndags morgon kunna sätta sig på tåget ner till nynäshamn med mig å Oliver så hamnar vi då dock i värsta strulet.
Mia kom inte med sin båt som gick vid 12 för de vart förseningar å tåg som inte gick pga att de va elfel på pendeln å då va man tvungen att byta till tunnelbanan för att åka förbi där de va stopp å sen byta till pendeln igen. De vart så hattit med allt... 
Men som lite tröst på såren så åkte vi hem till mig igen lämnade av hennes packning å så åkte vi till Vällingby så hon fick gå å kolla lite mer kläder.
Hon hittade lite kläder på rean å sen så hittade hon sin halsduk som har letat efter å försökt beställa den på deras hemsida men då va de en sån lång leveransdatum. Men nu har hon den.
När vi sen då va klara i Vällingby så gick vi å handlade lite godis som hon då skulle ha med sig på båten.
Sen så satte vi oss på bussen å åkte hem å gjorde ordning mat å Mia gjorde sig i ordning.
Sen när maten va klar så åt vi en sen tog vi hennes packning å åkte än engång ner till nynäshamn för hon skulle med båten kl 20.
Å då va de strul med pendeltåget mellan Västerhaninge å Nynäshamn så de gick ett tåg i timmen men som tur va så kom vi ner till båten i lagom tid så hon hann med båten hem.
Jag kom hem straxt efter 22 tiden å de va så skönt att få komma hem å sen gå å lägga sig i sin säng för att sova.

De va den här helgen de. Men vilken trevlig helg man har haft trots att jag har haft ont å Mia har haft ont i sidan utav ett utslag som va svullen å röd å varade en massa.....


22/10-10

Idag så har jag bara tagit de lungt fram tills de att Mia ringde å sa att hon va på väg så då åkte jag å mötte upp henne sen så handlade vi lite "frukost" å sen gick vi hem å lagade mat å sen så satta vi oss å åt mat å nu sitter vi å kollar på tv för snart ska vi bli hämtade av pappa som ska köra oss till bussen som tar oss ner till Ullared...
För i morgon blir de en heldag shopping i Ullared å sen så kommer vi hem i morgon natt igen...

Men när vi väl kommer hem så kommer vi att gå å lägga oss å sova så man orkar gå upp tidigt på söndagen för Mia ska med båten hem till Gotland så man ska hjälpa henne ner med all packning...


Nej nu ska jag fixa ordning frukosten å sen så ska jag koppla av en stund...

Nej god natt gott folk... Vi hörs igen på söndag.
Uppdaterar med lite bilder ifrån shoppingen då....



21/10-10

Idag så va Oliver ledig i från dagis för han skulle till läkarn för å kolla sin hörsel. Hans hörsel va jätte bra så de va inge anmärkningar alls på hans hörsel..
När vi var klara så åkte vi hem å la oss i sängen å tittade lite på tv å sen så åkte vi iväg å handlade lite frukost å inför maten som vi ska äta i morgon.

Sen när vi kom hem igen så började vi med maten å Oliver fixade iordning tvätten så jag kunde hänga upp den.
Jag somnade ifrån mitt skrivande igår så jag får uppdatera mer idag..


Nyklippt!!

Nyklippt

Idag så va jag iväg å klippte mig. Jag vart väldigt nöjd med håret.
Å sen när bebisen har kommit ut så ska jag boka en tid till frisören så ska vi färga mitt hår oxå.

Jag känner att min dag har varit en toppen dag.

Tack mamma för att ni tog Oliver den stunden jag va iväg å klippte mig.
Hoppas kakorna å bullarna smakar bra..


Jippi!!!

Igår när jag var vid MVC så vägde jag mig.. Å jag har bara gått upp 1 kg sen jag skrev in mig på MVC.
Helt otroligt... Med min son så gick jag upp 12 kg med. å gick ner mycke mer.. Men de va ju för att man gick varje dag å så. Men nu rör man sig i den mån man kan å orkar. Måste ju spara krafter till på lördag då jag å Mia ska åka till Ullared å shoppa som 2 galningar.

Har fått lite beställningar av mamma å pappa samt Ronnie. Men jag får se om jag hittar nått som dom vill ha....

Ojojoj snart är de jul helt otroligt...
Jag fattar inte att tiden bara springer iväg...


Nej nu ska jag gå å lägga mig i sängen med Oliver så han orkar upp i morgon till dagis...

Nej GOD NATT på er där ute...

Ingen som kommenterar så jag har ingen aning om vem som läser min blogg... Snälla kommentera...

19/10-10

Oj vilken dag de har varit idag...
Dagen börjar med att vi vaknar kliver upp äter frukost å gör oss i ordning å sen så beger vi oss till vällingby för Oliver ska klippa sig. När vi väl kommer till vällingby så är de stängt då klockan inte va så mycket. Så vi gick å kollade lite i fönstrarna för att fördröja tiden lite å sen när vi är på väg tillbaka mot frisören så ser jag mammas vännina gå längs med centrumet så vi började prata med henne å så innan hon skulle börja jobba... Sen så när vi väl kom in till frisören så fick Oliver sätta sig i stolen så frisören kunde fixa hans hår. Gud va duktig han va satt i stolen helt still å gjorde så som frisören gjorde.. Sen när han va färdig så skulle vi betala å då fick han en klubba så stolt han vart då. Vart jätte fin i håret. Sen så gick vi till BR å kollade lite där å sen så ringde vi till mamma å då va hon hemma så vi åkte hem till mamma å dom satt där en stund för Oliver skulle till tandläkarn vid 13.30 å mamma skulle ändå till vällingby till den tiden så då gjorde de inget.. När vi då kommer hem till mamma så sa mamma till Oliver att han va jätte fin å håret.. Sen lilla grisen ville då ha Olivers klubba de va så gulligt gick verkligen efter han hela tiden å hoppades på att han skulle tappa den..

Fick hjälpa mamma med å lägga in nått medel i sitt hår för hon har ingen som hjälper henne med de...
Så jag gjorde de på henne å sen så va de dags för att oss att bege oss till vällingby så oliver kunde gå till tandläkarn. Tandläkarn såg att han gnisslar tänderna väldigt mycke då han hade skadar på framtänderna efter de...
Men de va inget riktigt allvarligt ännu men fortsätter han med de så skulle jag höra av mig till henne igen så skulle vi göra något annat åt de...

Kommer hem å fixar lite mat å nu sitter Oliver i badet för han frös å sen så behövde han tvätta sig ändå.

Sen när han har badat klart å fått på sig pyjamasen så ska vi baka muffins. Han ser verkligen fram emot de...
Har tjatat om de nu i 2 dagar så nu ska vi göra de.. Samt att mamma ska få lite hon med då hon har ställt upp en hel del på oss fast hon igentligen inte orkar å så..

Så jag bakar lite till henne med min höggravida mage.

Snart e de dags för en resa ner till ULLARED å de e på lördag gud va jag längtar dit.

Nej dags att fixa undan lite grejer i köket innan de e dags att börja baka med Oliver..

Kanske uppdaterar mer sen efter bakningen...


Mitt köp i dag!!!

Skor
Åkte till Kista efter jag hade varit vid sjukgymnasten för jag skulle iväg till Mvc för kontroll...
Gick då in i en sko affär där de stod 50% på alla skor å sen längst nere i ett hörn på 2 hyllor så stod dom här stövlarna + några andra skor och stövlar som bara kostade 100 kr. Provade dom å gud va dom va sköna vart kär i dom men de fanns tyvärr inte i svart men jag tog dom ändå behöver ha nått på mina fötter...
Sen så gick jag å åt lite innan de va dags att gå upp till Mvc. När jag sen va klar vid barnmorskan så skulle jag göra ett TUL men de blev inget då jag hade gjort ett ultraljud när jag låg på sjukhuset.
Sen så åkte jag hem å hämtade min son på dagis å sen följde vi med en vännina å hennes son till frisören å sen så följde dom med oss hem så pojkarna fick leka en stund. Sen när dom gick hem så lagade vi mat å efter maten så började vi å baka Hallongrottor de vart 70 st. Så de blir några till mig å sen till mamma..
Om jag orkar så ska jag baka kladdmuffins i morgon efter vi har varit vid frisören å sen ska sonen till tandläkarn.

Men nu ska jag se lite på tv å sen blir de sov dags för mig då jag e väldig trött å seg i kroppen...

Sov gott alla...


Helgen!!!

I helgen va ganska lung... I lördags så ringde jag över till grannen för att jag ville låna en brödkavel å sen så skulle vi gå hem men vi vart kvar där ända in till kvällen så de vart inget bak för mig då..

Sonen å hennes son dom lekte å lekte så vi åt mat där oxå.. Men de e ju inget man räknar med... Men de e ändå snällt att man blir bjuden.. Säger man nej så säger hon jo ni måste äta....

Sen när vi kom hem så gick vi nästan å la oss på en gång då jag hade ont å sonen va trött så va la oss i sängen å tittade på tv de va skönt å mysigt....


På söndagen så gick jag upp kl 6 för jag va pigg å tänkte att jag börjar baka lite innan sonen vaknar... Men jag hanbara plocka fram allt så hör jag någon som gråter å då hade sonen vaknat trodde att jag hade försvunnit... Lilla vännen... Men jag är i köket så jag bakade kolakakor å sen så vart de frukost för oss å sen så började jag å baka bullar... De vart bra för att vara min första gång med mammas nya assistent å helt själv.. Ja jag vet är jag e ganska gammal eller nej inte så gammal... Men de va avkopplande så de va skönt att baka faktiskt...

Sen kom bebisens pappa förbi å skulle hjälpa mig med å spika fast bakstycket på garderoben å sen så möblerade vi om lite å de vart mycke bättre... Sen så lagade vi lite mat å han åkte hem sen å sen så tog jag å sonen ett varmt bad å sen så kröp vi ner i sängen å tittade på tv å sen somnade vi...

Nu sitter jag vid frukost bordet å har ätit upp å skriver lite snabbt i min blogg.. Men jag ska göra oss klara sen e de dags att gå ner med han på dagis å jag ska iväg till sjukgymnasten å träna lite... Men jag kanske uppdaterar min dag senare...

Vad ska ni hitta på en dag som denna???

Kram å hej så länge..

Vilken natt!!!

Igår så la jag mig i sängen å såg på efterlyst. Men jag kommer inte ihåg om jag såg hela programmet eller om jag slumrade till... Men sen vid 00.30 så vaknade jag å gick på toa. Sen när jag kommer in till sängen igen så försökte jag somna om men jag låg bara å vred å vände mig hela tiden sen till slut så satte jag igång datan å läste lite bloggar å forum å kollade facebook.. Sen när kl visade 06.00 så kände jag nej jag måste försöka sova lite till innan jag ska väcka sonen å äta frukost å sen ner till dagis.. Men jag måste ha somnat till å vaknade straxt innan 8 å Oliver skulle se på tv å då frågar jag han om han ville va hemma eller gå till dagis å han ville va hemma. Skönt för mig så då vilar jag en stund till tänkte jag. Men jag fick inte "sova" mer... Oliver ville ha frukost så de va bara att gå upp å äta frukost med han...

Nu sitter jag i sängen å skriver här å lyssnar på min ljudbok som snart e slut på denna bok med...
Så e de bara en bok till på denna "serie"..

Hej hej


13/10

Idag har de varit en ganska så lugn dag...
Började med att vi åt frukost å sen ner till dagis å sen va de min tur igen att gå till sjukgymnasten för vänta barn gympan.. De e så skönt att va där för man får hjälp med de mesta.

Va förbi försäkringskassan idag å fixa kompliteringar för mitt bostadsbidrag å de känns skönt att äntligen ha fått de gjort... Men ska ändra på de igen då den lill* kommer ut...

Bokat tid till lite viktiga möten har jag oxå hunnit göra idag..

Varit en bra dag men man har ändå ganska ont i kroppen.. Synd bara att man ska va glömsk med att ta sina tabletter...

Men snart är de helg igen å då blir de att ta de lungt å återhämta sig en del...
Orkar inte åka till Falun då jag har så ont samt att jag mår inte så bra i kroppen efter sjukhusvistelsen jag gjorde i 4 dagar..
Men de är en fri helg eller hur man ska säga de.. Sen så vankas de en jäkla massa möten å sånt i nästa vecka med å sen på natten mellan fredan å lördagen så åker jag å en kompis ner med bussen till Ullared å shoppar lite eller de lär nog bli en hel del... Ska bli skoj att komma ner dit..

Men ibland så önskar man att man hade körkort å bil så kunde man ha åkt ner ett gäng men så e inte fallet... Men de kommer fler tåg...

Nej nu ska jag se på efterlyst å sen så ska jag nog försöka sova lite så man kan komma in i en djup sömn någon gång eller måste jag vänta tills bebisen har kommit??????

Nej nu säger jag god natt till alla här ute.....


NATTI NATTI


11/10 -10

Förlåt att jag inte har skrivit men jag kom hem ifrån sjukhuset igår kväll så jag orkade inte skriva nått då.. Va mest med sonen å mysade... Jag fick åka in akut i onsdags eftermiddag med sån himla magsmärta så jag kunde inte gå. När jag kom in så vart ag undersökt å sen så blev jag inlagd i några dagar för observation. Men dom hittade verkligen inte nått fel på min mage. Så nu e jag hemma å har fortfarande ont i magen men blir de värre så skulle jag åka in igen.. Men jag ska nog fan me bita ihop ett tag till så jag orkar mot slutet.. Men bebisen mår bra så de e inget fel på den i alla fall.. Jag fick se den lill* i fredags. Ligger med huvudet ner å fötterna vid revbenen. Men skönt att "h*n" mår bra i alla fall...

Idag så va jag å lämnade sonen på dagis å sen så var jag iväg till sjukgymnasten å tränade sen så åkte jag hem tog de lugnt eller jag plockade lite dammsög ur soffan å fixade disken. Samt att jag tvättade upp sista maskinen med tvätt så nu va tvättkorgen tom äntligen.

I morgon kommer R å vi ska ner i förrådet å plocka fram lite grejer så allt kan bli klart mot slutet. Samt att vi ska prata lite innan han ska iväg till jobbet...

Jag fick min julklapp av R i lördags när jag låg på sjukhuset. Äntligen så har jag fått en jacka så nu kan jag va ute med barnen i vinter å slippa frysa...

Nej nu ska jag försöka natta min skit unge så han somnar snart då han e trött å sen så ska han upp i morgon till dagis så de e dags för han att sova.

Men jag ska bättra mig..
Snart så åker jag å en kompis Mia till Ullared för å shoppa. De ska bli trevligt att komma iväg samt att jag får handla billiga kläder å julklappar så jag inte behöver göra de när bebisen har kommit...


Nej gott folk...

God natt å sov gott för de ska jag försöka göra...

Lördag den 2/10

Jag vet att jag har varit väldigt dålig på att skriva i min blogg. Önskar bara att jag kunde va lite piggare så jag kunde skriva i bloggen. Men jag ska försöka bli bättre... Men sen så har jag ganska svårt att sitta så jag vet inte hur jag ska göra.. De e lite jobbigt å ligga ner på sidan å skriva.

Men jag kan berätta lite om vad som har hänt sen sist.

Jag å min son Oliver åkte ner till Gotland för å hälsa på kompisar å sen så träffade jag en kompis som ja inte hade hört av på över 4 år de va trevligt att träffa dig..
Träffade Tessan å Sebastian på en fika å sen så va jag iväg i fikade hos en Mia å hennes sambo å dom bjöd oss på mat å sen vart de fika efter de...

Innan vi tänkte gå så började vi prata om kläder mm. Å då går hon in i sin klädkamare å plockar fram en del påsar med kläder i som hon hade rensat bort som hon skulle göra sig av med...
Sen när vi hade gått igenom de så gick hon ut i sitt förråd å plockade fram en del kartonger med en massa kläder som hon oxå skulle göra sig av med.. Jag fick ihop en papperskasse med kläder till mig som jag kan ha nu fast jag inte e så stor. Men jag har ju en ganska stor mage som e väldigt jobbig.

Har lite svårt att röra mig för jag har så ont i magen å i ryggen.

Va hos svärmor i söndags å firade henne då hon fyllde år. Vi blev bjudna på hemgjord dillkött å kokt potats å sallad. Sen efter maten så blev de tårta. Mandeltårta å kaffe. De va gott...

Sen så har jag bara varit hemma å plockat å städat hemma å varit å handlat lite kläder till Oliver då han har växt ur sina kläder... Sitter å funderar på vad man ska hitta på.. Jag har tagit de lugnt hela dagen idag.

Nej nu ska jag ta å göra något så får vi se om jag orkar skriva lite senare..

Kram å hej

RSS 2.0