1/2 -2010

Idag så blev jag väckt av killen kl 3. Då skulle han göra sig i ordning för å åka in till flygbolaget. Vi pratade en stund å sen så la vi på när han skulle åka å då stängde jag av min dator å sen så hade jag satt kl på ringning kl 8 för att sonen ska ju till dagis... Men han vaknar precis innan jag å killen lägger på å jag flyger upp ur sängen för då har sonen satt sig upp i sängen å blöder mycket ifrån näsan. Så jag hämtar papper å torkar av han å sen så trycker jag upp en tuss i näsan på han.. Å så somnar han om.. Jag säger godnatt till killen å sen så sov vi igen...

Vaknar när kl ringer å ska väcka sonen å då är han varm å har feber... Så jag ringer läkarn å får en tid till 10.15 så vi kliver upp å jag har problem med å få av sonen sin pyjamas. Men när vi typ va tvungen att gå då får jag av han pyjamasen å fick ta på han kläderna sen va de bara å springa till läkarn... När vi kommer dit så säger läkarn att de e bara en infektion i kroppen som inte vill bryta ut helt... Så jag får va hemma den här veckan med han oxå... Sen så ringde jag till specialisten på järva om sonens blödning som han hade i natt/morse. Så vi fick en tid till kl 14.30 innan så ringer vi till min bror å tänkte kolla med han om han ville komma över på en fika.. Men då skulle han till Jula så då åker vi med för jag ska lämna in min cam till Mediamarkt för min nya cam slöt å funka i fredags. Men nu så har jag fått igång den å har kollat att den funkar på skype å msn. Kom hem vid 22 tiden i från min bror å hans sambo dom bjöd på mat å glass... Idag va de en bra dag..

kommer till läkarn vid 14.30 å då får sonen bedövning i näsan igen å sen så fick han ta ett putt i fingret han va så duktig.. Sen när de va klart så fick vi gå in till doktorn igen å tabort bedövningstussen för han skulle få bränna näsan igen... sen så stoppade hon upp en tuss till för å låta bränningen va... Sen så när vi var klara så gick vi till bilen för brorsan satt å väntade på oss där... sen så åkte vi å handlade lite. Sen så gick vi in till en cykel affär å sen så blev de djuraffären för å kolla på lite grejer.... Å sen så åkte vi hem till brorsan å hans sambo å åt mat.

God natt gott folk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0