3/11-10

Fyfan för vilken dag. Dagen började med att jag vaknade kl 4 å kunde inte somna om...
Jag låg å läste bloggar å sen så va jag på FB.
Men sen så va de dags för oss att kliva upp å göra oss i ordning för jag skulle va hos läkarn till 10.40
Så jag å sonen kliver upp å äter frukost å sen så vart de bråttom så jag hade missat att kolla när bussen skulle åka... Å jag skulle hinna å ladda på mitt busskort oxå.. Men som tur så hann vi med bussen å kom i tid till läkarn så de va riktigt skönt.
När jag väl kommer in till läkarn så frågar hon mig hur jag mår å svarar henne som jag ska gör att jag mår skit. Ja jag ser de i din journal. Vad kan jag hjälpa dig med fick jag som ett svar tillbaka... Snälla hjälp mig med å få en tid för en igångsättning. Jag skickar iväg en remiss till specialist mödravården så hör dom av sig till dig så får du en tid av dom. tack sa jag å sen va jag färdig.

Så nu väntar jag på att dom hör av sig så jag kan få en tid sen så kan jag va glad å se framåt igen. Hoppas jag att jag får göra...
Efter läkarn så gick vi till MAX å åt lite lunch å sen så tog vi bussen till Stinsen å väntade på att mamma skulle höra av sig. Så vi gick in på H&M å hittade 3 par byxor till lilleman då han har växt ur dom flesta utav sina byxor. Å han valde dom helt själv å va så stolt över dom å la in dom i garderoben när vi kom hem.

När mamma väl hörde av sig så gick vi in på Citygross å handlade mat mm...

Sen så åkte vi hem å vi packade in allt i kylen å frysen där de skulle va å sen så började vi med maten....

De vart Tortellini ikväll å i morgon har jag lovat Oliver att han ska få sina pannkakor.

Skriver mer senare...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0