8/11-10

De gick bra för sonen på första läkarbesöket. Å sen så va de dags för mig att gå till sjukgymnasten.
När jag va klar vid sjukgymnasten så åkte vi vidare till nästa läkarbesök som skulle va på KS. När vi kom till Sumpan så tog vi oss varsin korv å sen så väntade vi på bussen tills den kom.
När vi väl va framme på KS så hade vi en del tid över innan vi skulle va där så vi gick införbi Specialist MVC för å kolla vart min kallelse hade tagit vägen. Så jag fick den i handen å sen så sa hon att den va postad på fredag eftermiddag så jag skulle få den idag.

När vi väl kom upp till nästa läkarbesök så anmälde jag om att vi va där å då fick sonen EMLA salva på en armen för han skulle få ta en del prover sen efter vi hade träffat läkarn, när vi då hade varit inne vid läkarn så pratade vi en del å om Oliver å sen om han hade blödat näsblod. Jo de e klart att han har blödat näsblod så jag fick ett recept på en medicin till han som han ska äta 3 ggr om dagen ett tag å sen om de blir bättre med hans näsblod. Vissa dagar kan han blöda upp till 4 ggr om dagen å de tar ett tag innan de slutar med.. Så jag hoppas att de böir bättre nu... Medicinen va ju inte den billigaste heller 400 kr för en flaska medicin till han...


Hade han fått Emla salva.


  
Här ringer han till sin mommo å berättar vad han har fått på armen.
Denna telefon fick gå varm tills vi skulle in till doktorn. Tur att de va en leksaks telefon.

Mamma älskar dig Oliver!!!

När vi väl kom hem sen så satte han sig vid datan å spelade lite å jag la mig på sängen å vilade en stund å sen så va de dags att laga mat. De blev spaghetti å köttfärssås till middag.
Efter maten fick Oliver ställa sig i duschen å sen så såg han lite på Pingu å sen va de dags för sängen för å sova.
De tog han ca 20 min innan han somnade å nu snarkar han bakom mig..

Ska se klart på CSI sen ska jag själv försöka sova de tror jag inte jag kommer att göra då jag inte e så trött...

Nej god natt gott folk...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0